Over ons

The Entertainer is een gezellig en swingend dweilorkest met amateurmuzikanten uit Roden (Dr) en omgeving dat zich richt op het vermaken van het publiek bij diverse gelegenheden. Met ons enthousiasme en repertoire van bekende nummers weten we de sfeer er altijd goed in te brengen.

Of je nu een feest, festival, bedrijfsuitje of ander evenement organiseert, met The Entertainer ben je verzekerd van muzikaal entertainment op maat. Het dweilorkest is flexibel inzetbaar en kan zich aanpassen aan de sfeer en het thema van jouw evenement.

Kortom, wil je een gezellige en feestelijke toevoeging aan je evenement? Boek dan The Entertainer als dweilorkest en geniet van onze muzikale optreden met muziek van toen en nu!


“Uitgebreide repertoire en energieke optredens.”

– Ferry

“Een enthousiast en professioneel dweilorkest uit Roden”

– B. de Vries


Swingend en energiek: ontdek de onvergetelijke show van The Entertainer uit Roden.

Op zoek naar een enthousiast en professioneel dweilorkest voor jouw feest, festival of evenement? Zoek dan niet verder dan The Entertainer uit Roden. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid repertoire van bekende hits, zorgt dit dweilorkest ervoor dat de sfeer er altijd goed in zit. Of je nu op zoek bent naar opzwepende muziek voor een feestavond of een optocht, The Entertainer biedt een onvergetelijke ervaring voor elk publiek.

Onze getalenteerde muzikanten staan garant voor een indrukwekkende show vol energie en humor. Het publiek wordt betrokken bij het optreden en aangemoedigd om mee te zingen en te dansen. The Entertainer uit Roden is niet voor niets een begrip in de dweilwereld. Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van The Entertainer voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op via onze website. Wij staan klaar om jouw feest of festival onvergetelijk te maken met onze muziek en show.