Optredens

Klinkt daar muziek in de verte?
Ja hoor, dat is het dweilorkest van The Entertainer uit Roden.

Of je nu lekker in de tuin zit of gezellig binnen in de woonkamer, laat je meevoeren door de aanstekelijke klanken van onze muziek.

Maar waarom zou je alleen luisteren als je ook kunt dansen? Voel je vrij om langs te komen en een dansje te wagen op onze vrolijke deuntjes.

We vinden het alleen maar gezellig als je ons opzoekt tijdens een optreden! Van jong tot oud, iedereen is welkom bij The Entertainer.

Dus trommel je vrienden en familie op, bel bij de buren aan en trek ze van de bank. Kom gezellig langs bij ons optreden. We beloven je een onvergetelijke middag of avond vol muziek, gezelligheid en sfeer.

Tot snel!


Als je een feest wilt geven dat je gasten nooit zullen vergeten, boek dan The Entertainer. Hun opzwepende muziek en aanstekelijke energie zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer staat en de hele avond blijft swingen.


Dweilorkest The Entertainer zet Roden op zijn kop tijdens optreden op plaatselijk feest

Afgelopen zaterdagavond was het dak eraf tijdens het optreden van dweilorkest The Entertainer. De sfeer zat er goed in en het publiek ging compleet los op de muziek. Je kon niet stil blijven staan bij nummers als ‘Hey Baby’ en ‘Viva Hollandia’. Het was duidelijk te zien dat de getalenteerde muzikanten van The Entertainer enorm veel plezier hebben in wat ze doen en dit overbrengen op het publiek. Het optreden was onderdeel van een groter evenement en The Entertainer was zonder twijfel een van de hoogtepunten van de avond. Het dweilorkest weet als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen en het publiek mee moeten nemen in hun enthousiasme.

Kortom, als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring voor jouw evenement, dan is The Entertainer absoluut een aanrader. Met hun uitgebreide repertoire en energieke show zorgen ze voor een feestje dat je niet snel zal vergeten.